Translate

Saturday 9 November 2013

pica-pica_ " crackers "


Ingredients 

- 100g d'aigua envasada mineral natural
- 3 g de sal
- 50 g d'oli d'oliva verge extra
- 190g de farina d'espelta integral

Preparació

1) Posem tots els ingredients en un bol i barregem bé fins a aconseguir una pasta ben fina que no s'enganxi a les parets.
2) Posem la massa sobre un paper vegetal apte pel forn i, amb el corró untat d'oli perquè no s'enganxi, ho aplanem el màxim possible fins a ocupar tota la superfície.
3) Ho posem a la plata del forn i coem a 250º amb la resistència de dalt i baix amb la plata a la ranura de dalt de tot del forn. Uns 10 minuts, fins que agafi color i es formin algunes bombolles.
4) Un cop passats els 10 minuts girem la massa amb una espàtula, ara la massa ja és rígida. I amb unes tisores la tallem, perquè s'acabi de coure per tot arreu i quedi cruixent. Llavors ho posem al forn altre cop a 250º uns 3 minuts més, fins que agafi color.
5) Ho traiem del forn i ho deixem refredar sobre una reixa perquè no condensi i agafi humitat. Un cop freds guardem els crackers en un pot hermètic.

No comments:

Post a Comment