Hola som en Lau i l'Alba i ens agrada cuinar. Volem compartir les nostres receptes amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra visita. Busca'ns a: https://www.facebook.com/xefscatalans
Monday, 7 October 2013
Salsa de Trompetes de la Mort
Ingredients
- un bon grapat de Trompetes de la mort (bolets)
- un pols de sal
- oli d'oliva
- crema de llet
- un pols de pebre negre
Preparació
1) Tallem les cues i ben rentem els bolets. Com que es trenquen fàcilment aconsellem que s'escaldin amb aigua i tot seguit es tornin a rentar amb aigua freda.
2) Els coem a la paella amb un bon raig d'oli d'oliva.
3) Afegim la crema de llet, la sal i el pebre i deixem que es torni una mica espès.
4) Ho triturem tot amb el turmix. Tot deixant la textura que més us agradi.
Surt molt bona! És ideal per posar a la pasta o a l'arròs.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment