Hola som en Lau i l'Alba i ens agrada cuinar. Volem compartir les nostres receptes amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra visita. Busca'ns a: https://www.facebook.com/xefscatalans
Saturday, 2 November 2013
hamburguesa vegetal de shiitake amb arròs i trompetes de la mort
Ingredients
Per les hamburgueses (6unitats):
- 25g de bolets shiitake secs
- aigua mineral natural
- oli d'oliva
- 200g de seitan
- 2 cullerades de lli marró
- 2 cullerades de sèsam torrat
- 80-100g de pa ratllat integral
- salsa de soja sense sucre
- pols de pebre negre
- julivert fresc
- pols de sal
Per l'arròs (2 persones):
- un got ple d'arròs, millor si és integral.
- un grapat de trompetes de la mort fresques i netes
- una ceba mitjana
- oli d'oliva
- sal
Preparació
Per les hamburgueses:
1) Posem els shiitakes a rehidratar-se, en un cassó amb l'aigua calenta fins a cobrir-los. Reservem.
2) Amb la picadora triturem el seitan, el lli i el sèsam.
3) posem en un bol gros posem el seitan amb les llavors picats, el pa ratllat, el pebre, el julivert tallat petit i la salsa de soja.
4) coem a la paella amb un raig petit d'oli d'oliva els bolets escorreguts amb un pols de sal, i guardem l'aigua dels bolets.
5) Un cop cuits els triturem i els posem dins el bol amb la resta d'ingredients. Ho ben remenem.
6) afegim l'aigua dels bolets poc a poc i anem remenant fins a formar una massa consistent i treballable. Potser no farem servir tota l'aigua.
7) Donem la forma a les hamburgueses. Les que no fem servir les podem congelar.
8) Les coem a la paella o planxa amb poc oli.
9) emplatem
Per l'arròs:
1) Piquem la ceba amb la picadora i la fregim a foc molt lent amb un raig d'oli d'oliva. Quan agafi color hi afegim les trompetes amb un pols de sal i deixem que es coguin.
2) Un cop cuit tirem l'arròs i deixem que s'escalfi.
3) afegim aigua fins a cobrir tot l'arròs, si ens ha sobrat aigua dels shiitakes també la podem fer servir.
4) deixem que cogui a foc lent i tapat. Fins que absorbeixi tota l'aigua.
5) emplatem
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment