Hola som en Lau i l'Alba i ens agrada cuinar. Volem compartir les nostres receptes amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra visita. Busca'ns a: https://www.facebook.com/xefscatalans
Thursday, 8 August 2013
Coca de ratafia
Ingredients
- 3 ous
- 1 tassa de llet
- 3 tasses de farina
- 2 tasses de sucre
- 1 tassa d'oli
- 1 sobre de Royal
- 1/2 tassa d'anís
- 1/2 tassa de ratafia
- un pols de sal
- 45g d'ametlles picades
Preparació
1) batre els ous ben espumats i afegir el sucre, la sal, la llet i l'oli i ben remenar.
2) afegir la farina amb el llevat i ben remenar.
3) afegir l'anís i la ratafia.
4) posar la massa en un motlle de silicona, no cal untar-lo.
4) tirar les ametlles picades x sobre.
5) coure al forn a 170 graus uns 35-40 minuts (fins que sigui ros). Resistència de dalt i baix, col.locar la plata a baix de tot del forn.
6) deixar refredar i desemmotllar.
Surt molt bona! Bon profit!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment