Translate

Wednesday 21 November 2012

pica-pica _ Xampinyons farcits amb ceba i tomàquet



Ingredients

- 6 xampinyons frescos
- 1 ceba petita
- sal
- pebre
- salsa tomàquet
- formatge ratllat

Preparació

1) Ben rentar els xampinyons i separar el barret del peu, si s'estiren es separen perfectament amb les mans.
2) En una paella fregir els barrets amb un raig d'oli. Escórrer i reservar-los.
3) Tallar a trossos ben petits els peus i la ceba, i fregir-los a foc mig a la mateixa paella.
4) Un cop estigui la ceba caramel·litzada, afegir 3 cullerades soperes de salsa de tomàquet, la sal i el pebre. Remenar i tancar el foc.
5) Amb una cullera petita farcir els barrets amb el sofregit.
6) Posar al damunt de cadascun un pessic de formatge ratllat.
7) Gratinar i servir.

No comments:

Post a Comment