Translate

Tuesday 20 November 2012

Crema Vichyssoise


Ingredients (2 racions)

- 3 porros grossos
- 1 patata mitjana
- 1 ceba mitjana
- oli d'oliva
- aigua
- sal
- pebre
- 4 formatgets o 1 bric petit de crema de llet

Preparació

1) tallar els porros pel mig al llarg i rentar-los perquè no quedi sorra.
2) tallar-los ben petits i posar-los a una olla amb un raig l'oli.
3) pelar i tallar amb troços petits la patata i la ceba i afegir-les a l'olla.
4) tirar la sal i deixar coure tot a foc mig una estona fins que comencin a quedar tou, s'ha de remenar perquè no es cremi i es cogui uniformement.
5) tirar el pebre, la crema de llet o els formatgets i l'aigua fins que cobreixi les verdures. Deixar-ho coure tapat a foc baix uns 20 min aprox. fins que sigui cuit.
6) triturar-ho tot amb el minipimer, fins a deixar la textura desitjada. Rectificar de sal i pebre.
7) emplatar fred o calent.

No comments:

Post a Comment