Translate

Tuesday 1 April 2014

Salmó a la "papillote"



...amb pastanaga, ceba, porro i patata.

...amb pebrot vermell, ceba, porro i patata.

Ingredients (2 persones)

- 2 filets de salmó frescos
- 1 ceba
- 1 porro gros
- 2 patates grosses
- 1/2 pebrot vermell
- 2 pastanagues grosses
- oli d'oliva
- dos fulls de paper apte pel forn
- sal
- pebre

*podeu fer servir les verdures que més us agradin.

Preparació

1) Pelem, rentem i tallem les verdures.
2) Ofeguem les verdures a foc lent en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fins que siguin mig cuites. Salem i reservem.
3) Coem al microones o al forn les patates amb la seva pela. Punxem per comprovar que són cuites. Les pelem i en fem 4 llesques de cada una.
4) Salpebrem el salmó pels dos costats.
5) Fem el muntatge: col·loquem un llit de patata al mig del full de paper, el salmó al damunt i les verduretes.
6) Emboliquem i coem al forn els dos paquets a 225ºC durant uns 20 minuts.
7) Servim amb el mateix paquet:

 

1 comment:

  1. Vigila Alba que el pebrot vermell no et senta bé!("Lo prometido es deuda")

    ReplyDelete