Translate

Monday 28 April 2014

Braç de gitano de patates


Ingredients (2 persones)

- 4 patates grosses
- salsa de tomàquet casolana
- 2 ous durs
- 1 o 2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
- llet
- mantega del Cadí
- film transparent de cuina

Preparació

1) Pelar, rentar, tallar i bullir les patates. I tot seguit triturar-les en calent amb una forquilla o el passapuré.

2) Afegir la llet i la mantega fins a formar un puré ben fi i homogeni.
3) Tirar-lo sobre el film i aplanar-lo, escampar el tomàquet, la tonyina i l'ou ratllat; i formar el rotlle amb l'ajuda del film.
4) Decorar amb una mica de salsa de tomàquet i ou ratllat.

*també es pot decorar amb pebrot i albergínia escalivats, olives o el que més us agradi.

Els petits de la casa es lleparan els dits!

No comments:

Post a Comment