Hola som en Lau i l'Alba i ens agrada cuinar. Volem compartir les nostres receptes amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra visita. Busca'ns a: https://www.facebook.com/xefscatalans
Monday, 28 April 2014
Braç de gitano de patates
Ingredients (2 persones)
- 4 patates grosses
- salsa de tomàquet casolana
- 2 ous durs
- 1 o 2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
- llet
- mantega del Cadí
- film transparent de cuina
Preparació
1) Pelar, rentar, tallar i bullir les patates. I tot seguit triturar-les en calent amb una forquilla o el passapuré.
2) Afegir la llet i la mantega fins a formar un puré ben fi i homogeni.
3) Tirar-lo sobre el film i aplanar-lo, escampar el tomàquet, la tonyina i l'ou ratllat; i formar el rotlle amb l'ajuda del film.
4) Decorar amb una mica de salsa de tomàquet i ou ratllat.
*també es pot decorar amb pebrot i albergínia escalivats, olives o el que més us agradi.
Els petits de la casa es lleparan els dits!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment