Translate

Monday 16 September 2013

Albergínies farcides de brandada de bacallà



Ingredients (per a dues meitats)

- 1 albergínia grossa
- 4 cullerades soperes de brandada de bacallà (vegeu recepta AQUI )
- formatge ratllat
- pols de sal

Preparació

1) Preparem la brandada. (aconsellem que el dia que en prepareu, en feu per varis dies i el congeleu)
2) Tallem la cua a l'albergínia, la ben rentem, la tallem en dues meitats, hi fem uns talls a la polpa longitudinals perquè costi menys de coure i les salem.
3) En una paella grossa hi posem una mica d'oli i posem les albergínies cara avall, que la polpa toqui la paella i quedi la pela a dalt. Les tapem i les deixem coure a foc lent fins que siguin toves.
4) Un cop cuites traiem la polpa amb una cullera, vigilant de no trencar la pela.
5) Barregem la brandada amb la polpa esmicolada i farcim les peles.
6) posem formatge ratllat pel damunt i gratinem.

Surt molt bo!

No comments:

Post a Comment