Translate

Sunday 13 October 2013

Tofu fresc amb herbes provençals i albergínia arrebossada


Ingredients

- 2 talls de tofu fresc (de mig cm de gruix aprox.)
- una llesca de pa, millor si és de cereals.
- tomàquet per sucar
- oli d'oliva verge extra
- sal
- herbes provençals picades

per les albergínies:

- 1 albergínia (amb carbassó també és molt bo)
- farina
- llet o aigua
- sal
- oli d'oliva suau per fregir

Preparació

1) Suquem la llesca de pa amb tomàquet, hi posem oli, el tofu al damunt i ho amanim amb sal i herbes provençals. Reservem.
2) Fem una massa amb la farina i la llet o aigua. I hi posem un pols de sal. (penseu que com més espessa sigui més gruix de crosta tindran les albergínies)
3) Tallem les albergínies a llesques fines i les salem lleugerament.
4) Submergim les albergínies a la massa i les fregim amb l'oli ben calent. Volta i volta, un cop han agafat color les traiem amb una escorredora i les posem sobre un paper absorbent.
5) Emplatem.

*Les albergínies arrebossades encanten als petits de la casa, és una manera senzilla perquè mengin verdures.

No comments:

Post a Comment