Hola som en Lau i l'Alba i ens agrada cuinar. Volem compartir les nostres receptes amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra visita. Busca'ns a: https://www.facebook.com/xefscatalans
Monday, 7 October 2013
Espirals amb salsa de Trompetes de la Mort
Ingredients (per a dues persones)
- 200 o 240g d'espirals
- 100ml de crema de llet
- dos grapats grossos de Trompetes de la Mort (bolets)
- un pols de sal
- oli d'oliva
- un pols de pebre negre
Preparació
1) Posem la pasta a bullir amb un pols de sal.
2) Mentrestant, fem la salsa (cliqueu AQUÍ)
3) Escorrem la pasta i la posem al plat juntament amb la salsa.
*les trompetes de la mort es poden conservar seques o, un cop fregides i ben escorregudes d'oli (ja que l'oli pot agafar gust de ranci), es poden congelar.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment