Hola som en Lau i l'Alba i ens agrada cuinar. Volem compartir les nostres receptes amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra visita. Busca'ns a: https://www.facebook.com/xefscatalans
Friday, 6 September 2013
pica-pica_ Brandada de bacallà
Ingredients
- 150g de bacallà al punt de sal
- 6 cullerades soperes d'oli d'oliva
- mig got petit (50 ml) de llet
- 1 gra d'all
- pebre negre
Preparació
1) Posar el bacallà cobert d'aigua en un cassó fins que arrenqui el bull.
2) Retirar l'aigua i deixar reposar 10 minuts. Tot seguit treure pell i espines.
3) Esmicolar el bacallà, afegir el gra d'all trinxat i posar-ho en un cassó al foc molt lent.
4) Anar afegint alternativament l'oli i la llet ben calents. Procurant que el bacallà ho absorbeixi.
5) Afegir sal (si cal) i pebre negre. Triturar-ho amb turmix fins que quedi fi.
6) Guarda-ho a la nevera fins el moment de servir.
* També es pot fer servir per farcir pebrots "del piquillo", albergínies, etc.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment