Translate

Tuesday 18 December 2012

Sopa de ceba


Ingredients (2 persones)

- 2 llesques de pa petites
- 2 ous
- 1ceba mitjana
- oli
- sal
- brou casolà
- formatge ratllat

Preparació

1) fregir el pa amb oli en una paiella fins que siguin una mica rosses. I posar-les a la cassoleta de fang o la que tingueu.
2) fregir la ceba tallada a la juliana a foc lent fins que agafi color. I posar-la sobre el pa.
3) fer bullir el brou en un cassó i tirar l'ou perquè el cogui, s'ha de quallar la clara i no el rovell com si fos un ou ferrat. Posar l'ou a la cassoleta i abocar el brou calent.
4) espargir el formatge ratllat per sobre al gust.

Bon profit!

2 comments:

  1. Uaaaalaaaa......

    aquesta recepta és de les preferides d'en Manel!
    Prenc nota!!

    Mariadelacanova

    ReplyDelete
  2. Ahir per sopar en varem fer i ........és boníssima!!!

    Mariadelacanova

    ReplyDelete