Translate

Wednesday 5 December 2012

Magdalenes

amb ametlles picades per sobre
amb sucre per sobre

Ingredients (12 unitats)

- 2 ous o 3 petits
- 120g de sucre
- la ratlladura d’una llimona (o de taronja o un pols de vainilla ensucrada o canyella en pols)
- 45g d’oli
- 100g de kèfir (suposo que amb llet o un iogurt també aniria bé)
- 200g de farina
- 1 sobre de llevat Royal
- un pols de sal

Preparació

1) preescalfar el forn a 200º (resistència dalt i baix)
2) batre els ous ben espumats i afegir el sucre.
3) afegir la ratlladura, l'oli, la sal i el kèfir i ben remenar.
4) afegir la farina i el royal i acabar de remenar i deixar-ho uniforme.
3) posar en els motllets, 3/4 del motlle ple.
4) espargir sucre pel damunt o ametlles picades
5) posar la plata amb els motllets al forn, en una posició que quedin a la mateixa distància de dalt i baix.
6) deixar-les entre 12-18 min aproximadament, depèn de la mida dels motllets, que pugin.
7) si cal, posar només la resistència de dalt per enrossir. Uns 4 minuts més.

el secret perquè pugin bé està en remenar com un boig!!! i sobretot no obrir el forn durant la cocció.

bon profit!! 

No comments:

Post a Comment