Ingredients (2 persones)
- 2 llesques de pa petites
- 2 ous
- 1ceba mitjana
- oli
- sal
- brou casolà
- formatge ratllat
Preparació
1) fregir el pa amb oli en una paiella fins que siguin una mica rosses. I posar-les a la cassoleta de fang o la que tingueu.
2) fregir la ceba tallada a la juliana a foc lent fins que agafi color. I posar-la sobre el pa.
3) fer bullir el brou en un cassó i tirar l'ou perquè el cogui, s'ha de quallar la clara i no el rovell com si fos un ou ferrat. Posar l'ou a la cassoleta i abocar el brou calent.
4) espargir el formatge ratllat per sobre al gust.
Bon profit!
Uaaaalaaaa......
ReplyDeleteaquesta recepta és de les preferides d'en Manel!
Prenc nota!!
Mariadelacanova
Ahir per sopar en varem fer i ........és boníssima!!!
ReplyDeleteMariadelacanova