amb motlle de silicona
amb motlle de paper
Ingredients (12 unitats)
- 2 ous
- 120g de sucre
- 45g oli
- 100g de kèfir
- un pols de sal
- ratlladura d'una llimona
- 200g farina
- 1 sobre de Royal
- 1 paquet de "perlitas/pepitas de chocolate Vahiné" 100g
Preparació
1) batre els ous, afegir el sucre, la sal i tots els líquids: oli i kèfir. Ben barrejar.
2) afegir la ratlladura de la llimona.
3) afegir la farina i el Royal i ben remenar.
4) Per últim afegir les gotes de xocolata i remenar perquè quedi la massa homogènia.
5) Emplenar els motllets fins a 3/4 perquè no vessin.
6) Coure a 180º uns 18-20 minuts, resistència de dalt i baix amb posició mitja al forn, fins que agafin color.
*truc: perquè els motlles de paper quedin ben rodons va millor si es posen dins dels de silicona i tot seguit emplenem, així els de silicona aguanten les deformacions dels de paper. Així:
No comments:
Post a Comment