Hola som en Lau i l'Alba i ens agrada cuinar. Volem compartir les nostres receptes amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra visita. Busca'ns a: https://www.facebook.com/xefscatalans
Wednesday, 30 January 2013
Creps
Ingredients
- 2 ous
- 1 got de farina
- 1 got de llet
- 1 cullerada sopera de mantega o oli d'oliva
- pols de sal
- 2 cullerades soperes de sucre (si el farcit és dolç)
Preparació
1a manera 2a manera
1) Abocar els ingredients líquids en un bol. 1) batre els ous en un bol i posar la sal.
2) Abocar els ingredients sòlids. 2) Afegir la farina fins a formar una pasta fina.
3) Passar pel turmix fins que quedi homogeni. 3) Abocar la llet i ben remenar i tirar el sucre
4) Preescalfar una paella i posar una boleta de 4) Preescalfar una paella a foc mig, tirar un
mantega que es desfaci, i passar-hi un paper raig d'oli i passar un paper de cuina
de cuina.
5) Abocar un rajolí de la massa a la paella fins a cobrir tota la base.
6) Un cop es desenganxi fàcilment de la base, ja es podrà girar amb l'ajuda d'una espàtula.
7) Deixar coure uns instants fins que agafi color i treure-la.
8) Farcir la crep i doblegar-la.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment